-20%

Lampshade Pacific S Rustic Rattan Riviera Maison 739100

Artikel 15 von 16
€ 34,95 € 27,95 (inkl. MwSt.)

Lampekap Pacific S Rustic Rattan Riviera Maison.

Lampenkap van vergrijsd riet met de tekst ’Pacific’ erop geschilderd. Verkrijgbaar in maat S en L.

Afmetingen: 14 x 24 x 23 cm (doorsnede x doorsnede x H)

  1. Hoogte in cm: 15,5
  2. Materiaal: rattan
  3. Type: Accessoire

Lampshade of weathered Reed with the text ' Pacific ' painted on it. Available in size S and L.

  1. Height in cm: 15,5
  2. Material: rattan
  3. Type: Accessory

Dimension: 14 x 24 x 23 cm

Lampenkap, Riet.

 

Met de juiste lampenkappen in huis brengt u sfeer, kleur en stijl aan in uw interieur. Rivièra Maison biedt een ruim assortiment, wat het eenvoudig maakt om de juiste lampenkap voor uw interieur te vinden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een rieten lampenkap, linnen lampenkap of een katoenen lampenkap? Bij Rivièra Maison vindt u het allemaal. Naast dat we werken met verschillende materialen, bieden we ook veel variatie in kleuren, opdrukken en formaten.

bent u toe aan verandering in uw interieur? Denk er dan eens aan om uw lampenkappen aan te passen. Dit kan binnen één dag een geheel andere uitstraling aan uw interieur geven. Kies bijvoorbeeld voor een rechthoekige lampenkap in plaats van een ronde lampenkap.

Lampenkappen van katoen bij Jolijt
De stoffen lampenkappen van Rivièra Maison zijn veelal gemaakt van katoen. Dit komt omdat er met deze stof veel design mogelijkheden zijn. Het assortiment katoenen lampenkappen bestaat dan ook uit vele verschillende modellen. U kunt kiezen voor een lampenkap met tekst, een lampenkap met print of een effen lampenkap.

De Rivièra Maison lampenkappen in combinatie met de lampenvoetten, passen in de bekende Rivièra Maison stijl. Dit wil zeggen dat ze een landelijke uitstraling hebben. Toch kunt u ze ook neerzetten als u uw huis in een andere stijl heeft ingericht. De uitstraling van een lamp wordt namelijk bepaald, door de combinatie van de lampenvoet en lampenkap. Als u een effen lampenkap neemt, is deze dus ook eenvoudig te combineren met een moderne of industriële lampenvoet.

Verschillende formaten lampenkappen bij www.jolijtwebwinkel.nl
Rivièra Maison heeft naast variaties in prints en kleuren, ook verschillende formaten lampenkappen in de collectie. U kunt kiezen voor een lampenkap in small, medium of large. Er zijn geen richtlijnen voor het uitkiezen van het formaat van een lampenkap. Het is helemaal afhankelijk van uw smaak. Niks is te gek en alles kan met elkaar gemixt en gematched worden.

Wanneer u een lampenkap uitzoekt, kijk dan welke kleur het beste past bij de rest van uw interieur. Alle lampenkappen kunt u combineren met onze tafellampen, bureaulampen en vloerlampen.

Bent u op zoek naar inspiratie voor het samenstellen van een lampenkap met een lampenvoet? bekijk dan ons online magazine. Hier vindt u veel tips over het stylen van uw woning. Let op! De lampenvoeten en lampenkappen moet u los van elkaar bestellen.

veel online shopplezier bij www.jolijtwebwinkel.nl

 

Sprachen

Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden

Warenkorb

Keine Artikel im Einkaufswagen.
© 2008 - 2024 jolijt | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore